v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών

Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Καβάλας

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΟΜΟΝΟΙΑΣ 161 – Καβάλα * Τηλ. 2510-221042,fax 2510-224698 * e-mail:eges13@otenet.gr

Ανακοίνωση Νο 183 Καβάλα 21/06/11

Προς τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στην συνεδρίαση της 20/6/11 αποφάσισε να απευθύνει έντονη διαμαρτυρία σε όσους από τους Συναδέλφους της περιοχής Χρυσούπολης συνεχίζουν την υποβολή χειρόγραφων φορολογικών δηλώσεων στην Δ.Ο.Υ. υπό την μορφή ή όχι πακέτων, καθώς:

1.- η συνέχιση των χειρόγραφων υποβολών βοηθάει κυρίως τους παραοικονομούντες που μας κλέβουν την δουλειά παρέχοντας «αιτιολογία» στις Δ.Ο.Υ. να παραλαμβάνουν και πέραν των προθεσμιών δηλώσεις και από αυτούς

2.- Η ΔΟΥ Χρυσούπολης - είτε το θέλουμε είτε όχι - θα ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ και ο αριθμός των χειρόγραφων δηλώσεων όσο μεγάλος και αν είναι δεν θα αποτελέσει «άλλοθι» για την διατήρησή της καθώς όλα τα δεδεομένα και οι πληροφορίες ξεκαθαρίζουν ότι το 2012 ΟΛΕΣ οι δηλώσεις θα φύγουν ηλεκτρονικά

3.- Η χειρόγραφη υποβολή αποδυναναμώνει τις πιέσεις μας για παρατάσεις καθώς το Υπουργείο επιθυμεί ο μεγαλύτερος αριθμός να υποβληθεί ηλεκτρονικά.

4.- Η ολοκληρωτική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων φέτος θα μας δώσει το πλεονέκτημα του μειωμένου χρόνου την επόμενη χρονιά ενώ θα μας κάνει «πολύτιμους» συνεργάτες του Υπουργείου.

5.- Αυτές τις εποχές πρέπει να δρούμε όχι ατομικά αλλά Συναδελφικά και όλα τα δεδομένα καταδεικνύουν ότι η ηγεσία του Συνδικαλιστικού φορέα των Υπαλλήλων του Υπουργείου είναι αντίθετη στην ολοκλήρωση της κατοχύρωσης των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων καθώς εκατοντάδες μέλη τους ασκούν και το Επάγγελμά μας. Η ενέργειά σας λοιπόν αυτή τους βοηθά ισχυροποιώντας τον Κλάδο τους.

Η ενέργεια των Συναδέλφων – ίσως μετά από προσωπικές πιέσεις των Υπαλλήλων της/των Δ.Ο.Υ. – δεν αποτελεί πράξη αλληλεγγύης προς αυτούς αλλά αποτελεί ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – μετά την καταληκτική ημερομηνία - και αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να σας το επισημάνουμε καθώς το Υπουργείο θα ερευνήσει το αν οι δηλώσεις υποβλήθηκαν από Λογιστές ή όχι και σίγουρα αν εκδόθηκαν οι αντίστοιχες Α.Π.Υ. αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων.

Όταν θα γίνει ο οποισδήποτε έλεγχος ο υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. θα σας «καλύψει».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Νικόλαος Γ. Πατέλης

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

  

Copyright © 2023 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  

Ιουλιανού 42-46, Τ.Κ. 10434, Αθήνα

Τηλ. 210 82 53 445 - 446

Φαξ. 210 82 53 446

Email: info@pofee.gr